Takim me shkrimtarin Fatos Kongoli
| E Shtune, 22.10.2016, 08:11 AM |

Ftesë

Në kuadër të nismës të Ministrisë së Kulturës

"Takohemi për një Libër"

Departamenti i Letërsisë në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë

të Universitetit të Tiranës,

në bashkëpunim me

Klubin e Dramës dhe Botimet Toena

organizojnë

takimin me shkrimtarin FATOS KONGOLI.

E hënë, 24 tetor 2016, ora 11:00,

Universiteti i Historisë dhe i Filologjisë, Tiranë, salla 210, kati i dytë.

Hyrja e lire.(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: