Isak Ahmeti: Kosova
| E Hene, 28.12.2015, 02:32 PM |

Isak Ahmeti

K O S O V A (1996)

Libri Kosova eshte nje studim monografik ku deshmohet me fakte dhe argumente,me burime arkivore-historike te Vatikanit,tradita jone dymijevjecare; deshmohet qarte dhe me fakte konkrete se ne ketu kemi qene me shekuj dhe para te tjereve dhe kemi shenjat tona kishtare iliroshqiptare anembane Kosoves qe flasin per vazhdimesine tone  dymijevjecare ketu.Eshte ky nje liber interesant dhe ne shume vlera per Kosoven - Agron Kodra (Bujku, 8 nentor 1996, fq. 8). Eshte ky liber qe u ka sherbyer si pike e forte referimi studiuesve tane dhe te huaj.(Vota: 2 . Mesatare: 4/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: