Xhafer Syla: Biblioteka dje dhe sot
| E Shtune, 19.09.2009, 11:16 AM |

Mr. Xhafer Syla: “BIBLIOTEKA DJE DHE SOT”, Prishtinë, 2009, f. 263, çmimi 3 euro.

Të interersuarit duhet të paraqiten te vetë autori zotni Xhafer Syla: adresat e tija janë:  044/532-585.- xhafer_syla@hotmail.fr


Shkencëtari i mirënjohur, zotni Xhafer Syla, është vëllai i Fazli Sylës, udhëheqës shumëvjeçar i arsimit në Kosovë, e Xhevat Sylës, poet. Familje e fortë me tradita atdhetarie, të ardhur në Kryeqytet nga Burimi. Zotni Fazli Syla do ta hapte Gjimnazin në Podujevë, por kishte pengesa nga serbët dhe disa shqipfolës: çka po do Fazliu?- s’kemi kuadro!? Mirëpo Fazli Syla ishte marrë vesh me profesorët, me Prof. Shefki Sejdiun me shokë, dhe jua rregullon orarin paradreke në institucionet e Prishtinës e pasdreke në në Gjimnazin e Podujevës, dhe kundërshtarët e vet i solli para aktit të kryer!
Këta tre vëllezër jetojnë në harmoni në mesvete e ju gëzohen sukseseve të njëritjetrit dhe ndihmohen reciprokisht.
Kështuqë librat e tyre janë fort të kërkuara nga lexuesit e shumtë në vend dhe në mërgatë.
Ne nga ana jonë ju urojmë suksese të reja në shkencë e në letërsi dhe libra të reja në treg e në panire anekënd trojeve tona!
Shëndet.

Kadri Mani


(Vota: 2 . Mesatare: 2.5/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: