Beqir Cikaqi: Intervistë ekskluzive me këngëtaren dhe aktoren Ludmilla Baballëku (II)

- Në migracion nuk kam jetuar asnjëherë, ...  gjithmonë më ka ardhur  keq që ti largohem profesionit tim... E di se njeriu për halle del jashtë atdheut, për të siguruar ekzistencën dhe kushtet jetësore. Nuk besojë se në ...

Beqir Cikaqi: Intervistë ekskluzive me këngëtaren dhe aktoren Ludmilla Baballëku (I)

Unë kam një bindje  brenda vetes, se nëse e ushqen, e edukon dhe përpiqesh ta mbron atë që ti e ke ndërtuar  me një punë profesionale, asnjëherë nuk del huq !- Të jesh këngëtar, sikurse edhe çdo profesion tjetër, kërkohet ...

Beqir Cikaqi: Intervistë ekskluzive me “Artistin e Popullit” Skënder Sallaku

Me Skënder Sallakun u takuam në fundvitin që lamë pas. Përveç disa bashkëkombasëve në atë pasdite dhjetori, me “Artistin e Popullit” ...

Beqir Cikaqi: Intervistë Ekskluzive me profesorin Bashkim Bekteshi, historian nga Dibra

Profesor, Bashkim Bekteshi, i lindur (1962) në Ballancë të Dibrës. Atje ka kryer edhe shkollimin fillor dhe të mesëm...

Beqir Cikaqi: Intervistë Ekskluzive me profesorin italian, mikun e shqiptarëve, Vittorio Andolfato

Vittorio Andolfato, është profesor në pension, ka lindur me 1 maj 1941 në Viçenza, ndërsa jeton  e vepron në...

Beqir Cikaqi: Intervistë Ekskluzive me piktorin Pjetër Koleci

Pjetër Koleci lindi më 25 janar 1964. në Fishte ( Lezhë ) Shqipëri.Aty ka mbaruar shkollimin e parë fillor e të mesëm.Ndërsa studimet e para i nis me 1981 në shkollën artistike “Prek...