E merkure, 16.06.2021, 02:06 PM (GMT+1)

Mendime

Klajd Kapinova: Presidenti Trump fiton sipas sistemit të kuantumit dhe bllokimit të numërimit të votive

E hene, 16.11.2020, 08:33 PM


Presidenti Trump Win sipas sistemit të kuantumit dhe bllokimit të numërimit të votave

Studimi i ri tregon, se 1.8 milion votues fantazma në 353 rajone të 29 shteteve. Lista të pista votuesish, do të thotë zgjedhje të pista.” - Tom Fitton Presidenti  i Judicial Watch

Nga Klajd Kapinova

Project Veritas

Një rinumërim i fletëve të votimit në të gjithë vendin, po bëhej nga njësitë elitare të Gardës Kombëtare nga mëngjezi i hershëm i datës 8 nëntor 2020.

Për të parandaluar mashtrimet, fletëvotimet zyrtare ishin shtypur me ngjyra të padukshme, të ndjeshme dhe të regjistruara në një Sistem Kuantum të Bllokimit.

Deri në këtë shkrim, në pesë shtete 14 milion fletë votimi ishin vendosur përmes një skaneri lazer 78% e të cilave dështuan, sepse nuk kishte ujëra me ngjyra, për të verifikuar fletët e votimit.

Nga ata që dështuan 100%, ishin të gjithë anketat fallco dhe propagandistike të mëdiave të majta globaliste socialiste komuniste dhe Big Tech, që thoshin se Sleepy Joe Biden ose Obama III kontrollon fitoren e votimeve.

Një provë fillestare, tregoi se sipas shenjave të ujit në fletët e votimit të vlefshme të futura në kompjuterin kuantik, Trump fitoi rizgjedhjen me mbi 80% të votave të ligjshme të hedhura.

Vota përfundimtare e vlefshme shënoi në atë provë: Trump 73.5 milion vota për 25.9 milion Biden dhe kjo nuk llogarit votat e Presidentit Trump, që njerëzit vëzhguan se hidheshin dhe nuk llogariteshin kurrë.

Mjaft interesante është se këto shifra korrespondonin me llogaritë e dy burrave në Twitter, ku, republikani Trump kishte 88.8 milion nga 16.6 milion që kishte ndjekësi i tij socialisti Biden.

Duke përdorur pajisje 'infra të kuqe', që lexonin cilat fletëvotime ishin reale, ose të rremë Gardianët Kombëtarë Elitë ishin vendosur në dymbëdhjetë shtetet e shënjestruara të Alabama, Arizona, Pennsylvania, Colorado, Texas, Wisconsin, Tennessee, Washington, Virginia, Delaware, Illinois dhe Kentaki

Në të gjithë vendin, mbi 500 Garda Kombëtare ishin duke ruajtur të gjitha njësitë e numërimit të votave. Kishte shumë më tepër teste se ekzistonin votim mashtrues.

Përveç ujërave, këto fletëvotime zyrtare gjithashtu përmbajnë bojë të bërë nga misri, i cili, krijoi një ID qark elektronike të rrezatimit, që mund të gjurmonte vendndodhjen e asaj votimi, përmes transmetimit GPS.

Me fjalë të tjera, ata mund të gjurmonin nëse fletëvotimi plotësohej nga personi i përmendur në fletëvotim. Tashmë fatmirësisht Ekipi i Avokatëve Ekspert Trump, do të paraqiten një numër procesesh gjyqësore më 9 nëntor 2020.

Ata ishin përgatitur për këtë, për një kohë të gjatë, nën një hetim të mashtrimit zgjedhor të quajtur Project Veritas.

Nga ana e tjetër Judicial Watch: “Studimi ynë i ri tregon 1.8 milion tepricë, ose votues fantazmë në 353 qarqe në 29 shtete.”

Kësisoj, të dhënat nënvizojnë pamaturinë e dërgimit të verbër të votive, aplikacioneve të votive, në listat e regjistrimit të votuesve.

Këto ditë, u zbulua me prova e fakte origjinale, se vetëm në Pensilvani, këshilltari ligjor i Presidentit Donald J. Trump, avokati i famshëm e i suksshm, ish kryetari i Bashkisë së New York City Rudy Guliani, kishte dëshminë e 50-60 vëzhguesve të sondazheve, të cilët gjithashtu me fakte pretenduan se ishin privuar brutalisht nga aftësia, për të inspektuar postën në fletëvotime, mbasi janë mbajtur larg, gjatë procesit final e të rëndsishëm të verifikimit të votive nga “demokratët” e Sleepy Joe Biden.

Në shkallë kombëtare, avokatja e shquar dhe e suksessheme Sydney Powell (thuhet se do të emërohet drejtori i ardhshëm i FBI) tha: "Hammer and Scorecard - Programi i Sigurimit të NSA-së e ktheu programin e paligjshëm të zgjedhjeve, ku drejtuan një fallcitet, që i dha Biden një avantazh prej 3% të votave në Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, Georgia, Nevada dhe Arizona. Të jeni të sigurt, të gjitha çështjet ligjore, do të llogariten saktë në kohën kur Kolegji Zgjedhor do të mblidhet më 14 dhjetor 2020.”

Deri në atë kohë, rezultatet reale të zgjedhjeve, betejat pas gjykatës, do të përcaktojnë të gjitha votat e hedhura ligjërisht.

Së fundi, seanca e përbashkët e Kongresit, do ta bënte zgjedhjen zyrtare të Presidentit, më 3 janar 2021.

Hetime për mashtrimin e votive

Me 9 nëntor 2020, Departamenti i Drejtësisë do të hetojë për mashtrime dhe skandalin e madh të votive të qytetarëve në SHBA.

Duke parë nga afër fajktet dhe provat në mediat e pavarura, Prokurori i Përgjithshëm, William Barr ka autorizuar prokurorët federalë në Shtetet e Bashkuara, që të nisin hetime për parregullsitë në procesin e votimit.

Fatmirësisht, vendimi i drejtë i Prokurorit Barr, vjen teksa administrata e Presidentit Donald J. Trump i ka bërë thirrje Departamentit të Drejtësisë, që të hetoj pretendimet e drejta të provuara për mashtrime, në kohën kur ekipi i juristëve, konsitucionistë të shquar dhe avokatëve profesionistë Trumpit ka nisur padi nëpër 10 shtete.

Prokurori i Përgjithëm i SHBA-së, ka shkruar në letër, se: “Duke marrë parasysh se votimi në zgjedhjet aktuale është kryer, unë ju autorizoj, që të kërkoni rreth pretendimeve substanciale të votimeve dhe parregullsive me vota, para se të kryhet certifikimi i zgjedhjeve në juridiksionin tuaj në disa raste. Hetimet të tilla dhe rishikime mund të kryhen nëse ka pretendime të qarta, dhe në dukje të parë besueshme të parregullsive, të cilat në rast se vërtetohen, ka mundësi që të ndikojnë në rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve në ndonjë shtet individual”.

Ky Udhëzim i drejtë, ka pasur qëllim që t’iu mundësoj zyrtarëve lokalë dhe atyre shtetërorë të menaxhojnë zgjedhjet.

Letra e Prokurorit Barr, është bërë publike, pas takimit të tij me liderin e republikanëve në Senat, Mitch McConnell, i cili ka thënë më 9 nëntor se Trump ka të drejtë të hetojë pretendimet për parregullsi të mëdha në zgjedhje.

Miliona vota mashtruese në 8 shtete të SHBA-së

Nga zyrat “Judicial Watch” në Washington D.C., njoftohet se një studim të muajit shtator 2020 zbulon se në 353 rajone të SHBA-së, ka patur 1.8 milion votues më shumë se votuesit, që janë në moshë për të votuar.

Kështu, numri i regjistrimit të votuesve i kalonte mbi 100% të votuesve legjitimë. Studimi përfshin 8 shtete, me mbi 100% të votuesve: Alaska, Colorado, Maine, Maryland, Michigan, New Jersey, Rhode Island dhe Vermont.

Studimi serioz dhe faktik i shtatorit 2020, bazohet në shifrat e të dhënave zyrtare të vetë shteteve. Ky studim më i fundit i Judicial Watch, është shtrirë në 37 shtete, që postojnë të dhënat zyrtare, të regjistrave të tyre ONLINE.

Në disa shtete, listat e votuesve të regjistuar u zbuluan se ishin edhe me më shumë votues, krahasuar me ato që raportohen zyrtarisht, sepse nuk janë përjashtuar nga lista e deklaruar, votuesit inaktivë (me dy vendbanime). Ata kanë votuar padrejtësisht dy herë në dy shtete.

Votues inaktivë (lëvizës me dy vendbanime), janë ata qytetarë amerikanë “demokratë”, që kanë ndryshuar vendbanim, por që mbeten të regjistruar dhe që në ditën e zgjedhjeve figurojnë të dublikuar (të regjistruar ndy vendbanime të nnryshme në dy shtete), atje ku kanë qënë dhe ku aktualisht janë.

Sipas analizave të të dhënave të studimit në fjalë, me emrat e këtyre votuesve, është lehtësisht e aplikueshme skema e madhe e skandalit të mashtrimit me votën.

Judicial Watch, deklaron se këto shtete, teksa nuk pastrojnë listat e votuesve, kanë shkelur Aktin e vitit 1993, lidhur me Regjistrin Kombëtar të Votuesve, që i bën shtetet përgjegjës, për pastrimin e listave të votuesve, mosveprim aktiv, që bie në kundërshtim edhe me ligjin federal.

Autorët e tyre keqbërës me fakte e prova të regjistruara janë verifikuar saktësisht tashmë, dhe do të hetohen dhe vihen para drejtësisë së ashpër ligjore të drejtë amerikane, në kohën dhe momentin e duhur.

Në fillim të muaji tetor, Judicial Watch, paditi gjyqin federal shtetin e Colorado-s, pikërisht për Regjistrin Kombëtar të Votuesve. Raste të tilla skandaloze, janë të shumta dhe fatkeqsisht, të përhapur në numër në të gjithë hartën gjeografike t SHBA-së.

Nga ana e tjetër, sërisht Judicial Watch, hodhi në gjyq (paditi) edhe shtetet e Pennsylvania dhe North Carolina, pasi së bashku kishin afro 2 milionë votues inaktivë, domethënë votues, që kishin ndryshuar vendbanimin, të pahequr nga listat, por këto dy shtete kanë refuzuar pastrimin e listave, duke shkelur ligjet e shtetit dhe ligjin federal.

Kjo është një shkelje e pësëritur dhe flagrante e ligjit demokratik amerikan për votimet e pavarura dhe të besushme për të gjithë shtetasit.

Judicial Watch dhe Presidenti i saj Tom Fitton

“Studimi i ri tregon se 1.8 milion votues fantazma në 353 rajone të 29 shteteve”, tha Presidenti i Judicial Watch, Tom Fitton.

Duke iu përgjigjur pytjeve të shumta të gazetareve në Capitol Hill, ai saktësisht përkufizoi: “Lista të pista votuesish, do të thotë zgjedhje të pista”, duke e mbyllur përgjigjen në konferencen e shtypit presidenti i Judicial Watch Tom Fitton.

Judicial Watch, është lideri serioz autoritativ kombëtar, për zgjedhje të pastra dhe të rregullta brenda territorit të SHBA-së.

Juristi profesionist Presidenti Tom Fitton, është shumë aktiv e i përkushtuar drejtësisë amerikane si një patriot i vërtetë.

Në vitin 2018, Gjykata Supreme detyroi disa shtete për pastrim listash, mes tyre Ohio, California, Kentucky, pas padive bërë nga Judicial Watch. Megjithatë sot është zbuluar se në Ohio dhe në Kentucky edhe në këto zgjedhje presidenciale të 3 nëntorit 2020, rezultati doli shumë shpejt, ishte pro presidentit Trump dhe nuk pati asnjë problematikë, si dhe nuk tentoi askush të manipulonte.

Brenda këtij grupimi profesionist, prokurori i Judicial Watch Robert Popper, është drejtori i inisiativës, për pastrimin e listave brenda këtij organizmi.

Shtetet dhe rajonet me regjistra votuesish me mbi 100% të votuesve legjitim

Në mënyrë, që lexuesit të krijojnë një ide më të saktë dhe të kjartë, se cfarë po ndodh sot me zgjedhjet e manipuluara dhe të vjedhura nga mashtrimi në SHBA, po ofrojmë më poshtë listen e plotë të 50 shteteve të SHBA-së.

Ky veprim korruptiv dhe anti demokratik amerikan, është mbuluar mjeshtërit dhe paturpsisht nga Big Tech dhe Media maqinë mashtruese globaliste e majtë komuniste amerikane, si: CNN, The New York Times, Washington Post, Daly News, etj., deri tek i ashtëquaturi kanali “konservativ” Fox News, që është bërë si simtra e saj CNN, duke qenë shumë larg nga vlerat përparimtare dhe mbrojtja e kandidatëve republikanë për President, dhe karriget në Senat, Kongres dhe pushtetin lokal të shteteve federale. etj.

Mbulesa e korrupsionit galopant të votive dhe media si mbulesë e saj, ka filluar mbas orës 8:00 të datës 3 nëntor 2020 dhe vijon me agresivitet deri në ditët tona, ku, me qindra dhe miliona vota mashtruese, kanë ardhur dhe hyrë në mënyrë të paligjshme në dyert e pasme të qendrave të votimit dhe në qendrën e madhe të numërit të përgjithshëm të votive, sipas shteteve të ndryshme në të gjithë SHBA.

Shtetet dhe përqindja

Alabama: Lowndes County (130%); Macon County (114%); Wilcox (113%); Perry County (111%); Madison County (109%); Hale County (108%); Marengo County (108%); Baldwin (108%); Greene County (107%); Washington County (106%); Dallas County (106%); Choctaw County (105%); Conecuh County (105%); Randolph County (104%); Shelby County (104%); Lamar County (103%); Autauga County (103%); Clarke County (103%); Henry County (103%); Monroe County (102%); Colbert County (101%); Jefferson County (101%); Lee County (100%); Houston County (100%); Crenshaw County (100%).

Alaska: I gjithë shteti (111%) Arizona:  Santa Cruz County (107%); Apache County (106%); Arkansas Newton County (103%); Colorado: I gjithë shteti (102%); San Juan County (158%); Dolores County (127%); Jackson County (125%); Mineral County (119%); Ouray County (119%); Phillips County (116%); Douglas County (116%); Broomfield County (115%); Elbert County (113%); Custer County (112%); Gilpin County (111%); Park County (111%); Archuleta County (111%); Cheyenne County (111%); Clear Creek County (110%); Teller County (108%); Grand County (107%); La Plata County (106%); Summit County (106%); Baca County (106%); Pitkin County (106%); San Miguel County (106%); Routt County (106%); Hinsdale County (105%); Garfield County (105%); Gunnison County (105%); Sedgwick County (104%); Eagle County (104%); Larimer County (104%); Weld County (104%); Boulder County (103%); Costilla County (103%); Chaffee County (103%); Kiowa County (103%); Denver County (103%); Huerfano County (102%); Montezuma County (102%); Moffat County (102%); Arapahoe County (102%); Jefferson County (101%); Las Animas County (101%); Mesa County (100%)

Florida: St. Johns County (112%); Nassau County (109%); Walton County (108%); Santa Rosa County (108%); Flagler County (104%); Clay County (103%); Indian River County (101%); Osceola County (100%).

Georgia: Bryan County (118%); Forsyth County (114%); Daëson County (113%); Oconee County (111%); Fayette County (111%); Fulton County (109%); Cherokee County (109%); Jackson County (107%); Henry County (106%); Lee County (106%); Morgan County (105%); Clayton County (105%); DeKalb County (105%); Gwinnett County (104%); Greene County (104%); Cobb County (104%); Effingham County (103%); Walton County (102%); Rockdale County (102%); Barrow County (101%); Douglas County (101%); Newton County (100%); Hall County (100%).

Indiana: Hamilton County (113%); Boone County (112%); Clark County (105%); Floyd County (103%); Hancock County (103%); Ohio County (102%); Hendricks County (102%); Lake County (101%); Warrick County (100%); Dearborn County (100%)

Iowa: Dallas County (115%); Johnson County (104%); Lyon County (103%); Dickinson County (103%); Scott County (102%); Madison County (101%); Warren County (100%), Kansas: Johnson County (105%); Maine: I gjithë shteti (101%); Cumberland County (110%); Sagadahoc County (107%); Hancock County (105%); Lincoln County (104%); Waldo County (102%); York County (100%)

Maryland: I gjithë shteti (102%); Montgomery County (113%); Howard County (111%); Frederick County (110%); Charles County (108%); Prince George’s County (106%); Queen Anne’s County (104%); Calvert County (104%); Harford County (104%); Worcester County (103%); Carroll County (103%); Anne Arundel County (102%); Talbot County (100%);

Massachusetts: Dukes County (120%); Nantucket County (115%); Barnstable County (103%); Michigan: I gjithë shteti (105%); Leelanau County (119%); Otsego County (118%); Antrim County (116%); Kalkaska County (115%); Emmet County (114%); Berrien County (114%); Keweenaw County (114%); Benzie County (113%); Washtenaw County (113%); Mackinac County (112%); Dickinson County (112%); Roscommon County (112%); Charlevoix County (112%); Grand Traverse County (111%); Oakland County (110%); Iron County (110%); Monroe County (109%); Genesee County (109%); Ontonagon County (109%); Gogebic County (109%); Livingston County (109%); Alcona County (108%); Cass County (108%); Allegan County (108%); Oceana County (107%); Midland County (107%); Kent County (107%); Montmorency County (107%); Van Buren County (107%); Wayne County (107%); Schoolcraft County (107%); Mason County (107%); Oscoda County (107%); Iosco County (107%); Wexford County (106%); Presque Isle County (106%); Delta County (106%); Alpena County (106%); St Clair County (106%); Cheboygan County (105%); Newaygo County (105%); Barry County (105%); Gladwin County (105%); Menominee County (105%); Crawford County (105%); Muskegon County (105%); Kalamazoo County (104%); St. Joseph County (104%); Ottawa County (103%); Clinton County (103%); Saginaw County (103%); Manistee County (103%); Lapeer County (103%); Calhoun County (103%); Ogemaë County (103%); Macomb County (103%); Missaukee County (102%); Eaton County (102%); Shiawassee County (102%); Huron County (102%); Lenawee County (101%); Branch County (101%); Osceola County (101%); Clare County (100%); Arenac County (100%); Bay County (100%); Lake County (100%).

Missouri: St. Louis County (102%); Montana: Petroleum County (113%); Gallatin County (103%); Park County (103%); Madison County (102%); Broadwater County (102%); Nebraska: Arthur County (108%); Loup County (103%); Keya Paha County (102%); Banner County (100%); McPherson County (100%).

Nevada: Storey County (108%); Douglas County (105%); Nye County (101%); New Jersey: I gjithë shteti (102%); Somerset County (110%); Hunterdon County (108%); Morris County (107%); Essex County (106%); Monmouth County (104%); Bergen County (103%); Middlesex County (103%); Union County (103%); Camden County (102%); Warren County (102%); Atlantic County (102%); Sussex County (101%); Salem County (101%); Hudson County (100%); Gloucester County (100%).

New Mexico: Harding County (177%); Los Alamos County (110%); New York: Hamilton County (118%); Nassau County (109%); New York (103%); Rockland County (101%); Suffolk County (100%); Oregon: Sherman County (107%); Crook County (107%); Deschutes County (105%); Wallowa County (103%); Hood River County (103%); Columbia County (102%); Linn County (101%); Polk County (100%); Tillamook County (100%).

Rhode Island: I gjithë shteti (101%); Bristol County (104%); Ëashington County (103%); Providence County (101%); South Carolina: Jasper County (103%).

South Dakota: Hanson County (171%); Union County (120%); Jones County (116%); Sully County (115%); Lincoln County (113%); Custer County (110%); Fall River County (108%); Pennington County (106%); Harding County (105%); Minnehaha County (104%); Potter County (104%); Campbell County (103%); McPherson County (101%); Hamlin County (101%); Stanley County (101%); Lake County (100%); Perkins County (100%).

Tennessee: Williamson County (110%); Moore County (101%); Polk County (101%);

Texas: Loving County (187%); Presidio County (149%); McMullen County (147%); Brooks County (117%); Roberts County (116%); Sterling County (115%); Zapata County (115%); Maverick County (112%); Starr County (110%); King County (110%); Chambers County (109%); Irion County (108%); Jim Hogg County (107%); Polk County (107%); Comal County (106%); Oldham County (104%); Culberson County (104%); Kendall County (103%); Dimmit County (103%); Rockwall County (102%); Motley County (102%); Parker County (102%); Hudspeth County (101%); Travis County (101%); Fort Bend County (101%); Kent County (101%); Webb County (101%); Mason County (101%); Crockett County (101%); Waller County (100%); Gillespie County (100%); Duval County (100%); Brewster County (100%).

Vermont: Statewide (100%); Virginia: Loudoun County (116%); Falls Church City (114%); Fairfax City (109%); Goochland County (108%); Arlington County (106%); Fairfax County (106%); Prince William County (105%); James City County (105%); Alexandria City (105%); Fauquier County (105%); Isle of Wight County (104%); Chesterfield County (104%); Surry County (103%); Hanover County (103%); New Kent County (103%); Clarke County (103%); King William County (102%); Spotsylvania County (102%); Rappahannock County (102%); Albemarle County (101%); Stafford County (101%); Northampton County (101%); Poquoson City (100%); Frederick County (100%).

Washington: Garfield County (119%); Pend Oreille County (112%); Jefferson County (111%); San Juan County (108%); Wahkiakum County (108%); Stevens County (103%); Pacific County (103%); Clark County (102%); Island County (102%); Klickitat County (102%); Thurston County (102%); Lincoln County (101%); Whatcom County (100%); Asotin County (100%), West Virginia: Mingo County (104%); Wyoming County (103%); McDowell County (102%); Brooke County (102%); Hancock County (100%).(Vota: 0)

Komentoni
Komenti:


Gallery

Pëllumb Gorica: Magjia e bukurive të nëntokës sulovare
Fotaq Andrea: Një vështrim, një lot, një trishtim – o Zot sa pikëllim!
Pëllumb Gorica: Grimca kënaqësie në Liqenin e Komanit
Shkolla Shqipe “Alba Life” festoi 7 Marsin në Bronx
Kozeta Zylo: Manhattani ndizet flakë për Çamërinë Martire nga Rrënjët Shqiptare dhe Diaspora