E premte, 25.06.2021, 06:58 AM (GMT+1)

Lajme

Lista me 424 studentë që fitojnë të drejtën e studimit në Itali

E shtune, 04.08.2007, 01:22 PM


Ambasada e Italisë dëshiron t’i informojë studentët e poshtëshënuar se duke filluar nga data 6 gusht deri në datën përfundimtare 24 gusht 2007, mund të drejtohen pranë zyrës më të afërt të Korrierit Union Ekspres, e cila, falas, do të kryejë dërgimin e dokumentacionit të nevojshëm për lëshimin e vizës së studimit, si dhe të pasaportës në ambasadë dhe t’ua riktheje pasaportën me vizë të interesuarve, mbasi Zyra e Vizave e Ambasadës të ketë kryer kontrollet e parashikuara nga normativa. Nuk do të jetë më e nevojshme që studentët të paraqiten personalisht në ambasadë. Për të njohur zyrën e Union Ekspres më të afërt me banesën tuaj, mund të kontaktoni në numrat e telefonit 04 242813 dhe 04 263407. Ju saktësojmë listën e dokumenteve të nevojshme për lëshimin e vizës për studim, që do të dorëzohen pranë Union Ekspresit për dërgimin vijues në ambasadë:
1) Formulari i kërkesës për vizë, i plotësuar në çdo zë të tij dhe i firmosur, i shoqëruar nga një fotografi me format dokumenti.
2) Deklaratë mbi të dhënat personale, e plotësuar saktë më datë dhe firmë. Lutemi të shënoni një numër telefoni, në mënyrë që të jeni të kontaktueshëm për çdo komunikim
3) Pasaporta, fotokopje e pasaportës, fotokopje e faqeve të pasaportës me viza të tjera të mundshme “Shengen” të mëparshme;
4) Dokumente që vërtetojnë strehimin në Itali:
• Ndërsa pranë privatëve: letër ftesë, shoqëruar me kopje të një dokumenti identiteti të garantit, që duhet të jetë gjithnjë i firmosur;
• Ndërsa pranë një enti, institucioni, bashkësie fetare: deklaratë strehimi e entit ftues;
• Pranë një hoteli, pensioni etj.: vërtetimi i prenotimit të bërë.
5) Sigurimi shëndetësor i vlefshëm për 5 muaj, nga 01.09.2007 deri më 31.01.2008.
6) Mandat-arkëtimin bankar: deklarata origjinale e një banke në Shqipëri, sipas zgjedhjes së të interesuarit, që të vërtetojë urdhrin e xhirimit të pakthyeshëm në favor të vet, për shumën prej 4500 eurosh. Për studentët që janë nën 18 vjeç në momentin e paraqitjes së kërkesës për vizë, ju kujtojmë që formulari i kërkesës duhet të firmoset nga të dy prindërit. Duhet të bashkëngjitet gjithashtu certifikata e gjendjes familjare, e përkthyer dhe e legalizuar, si dhe një deklaratë miratuese e prindërve në lidhje me qëndrimin në Itali të vajzës/djalit për qëllime studimi, përveç tërë dokumentacionit të lartpërmendur.

Së fundi, theksohet se formulari i kërkesës dhe deklarata mbi të dhënat personale sipas pikës 1) e 2) janë të disponueshme falas pranë Zyrave të Union Ekspres.
1. AGARAJ HENRI
2. AGOLLARI ENTELA
3. AGOLLI KLAJD
4. AGOLLI NESMI
5. AGOLLI TRESELBA
6. ALEBAKU ERVIS
7. ALI ENEIDA
8. ALIMADHI ORJOLA
9. ALLMUÇA FLOGERTA
10. ARAPAJ VLADIMIR
11. ARKAXHIU DORELA
12. AVDOLLI MARSIDA
13. AVRAM MENIDA
14. BABO BORA
15. BAÇI EUGLEN
16. BALA ANISA
17. BALA SOKOL
18. BALLA XHENSILA
19. BALLHYSA ELISABETA
20. BALZA ANDI
21. BANO ERIND
22. BARÇI MARINELA
23. BARDHAJ ENDRIT
24. BARDHECI ZAMIR
25. BARDHI ELBAN
26. BARDHI EMIRJAN
27. BARDHI MARTIN
28. BARDHI XHENI
29. BARKANESHI FATJONA
30. BASHA ELTON
31. BASHA URIM
32. BAZE AGELA
33. BAZI MARINA
34. BEBA ANISA
35. BEBA GRETA
36. BEDHIJA EDINA
37. BEGAJ ENVIS
38. BEJA BETIM
39. BELERAJ ANTONELA
40. BEQIRAJ MONIKA
41. BEQO AMARILDO
42. BERBERI KEJDI
43. BERDUFI ADRIATIK
44. BERISHA GENKIDA
45. BETA AIDA
46. BEU RITVANA
47. BIBA MARINA
48. BICI SILVI
49. BIDO KLAIDI
50. BISHA INA
51. BLETA KEJDA
52. BLETA RIGELS
53. BOROVA SONJELA
54. BOSHNJAKU ELIAN
55. BRAÇO VANGJUSH
56. BREGASI ALBA
57. BREGASI LISJAN
58. BROSHKA FATMIR
59. BUBANI JOHANA
60. BUCI ERIND
61. BULI REOLAND
62. BULLACI ANASTAS
63. BUQI RAOL
64. BUSHI SAIMIR
65. BUSHKOLA ISRIELA
66. BUSHKOLAJ KRISTELA
67. BYKA MARSELA
68. BYKU ROVENA
69. ÇADRI KEJDI
70. ÇALA ALBA
71. CANI DRILON
72. ÇEÇAJ ANA
73. ÇEKA ENIS
74. ÇELA BESMIR
75. ÇELA ELTON
76. ÇELIKU ALBA
77. ÇERRI DORIAN
78. ÇIÇO ARDI
79. CIKO KRISTINA
80. ÇILI ARDIT
81. ÇILI ENDRI
82. ÇIPI ENID
83. CIRONGU JULIANA
84. ÇOKU ARSUELA
85. ÇOLLAKU GILDA
86. DADA JONIDA
87. DAJA LEDION
88. DALIPI ELDA
89. DALLAKU MATILDA
90. DANGSI MARSIDA
91. DARDHA GENTIAN
92. DARDHA SUADA
93. DAUTI HAXHILJAN
94. DEDA EDVIN
95. DEMARKU JONIDA
96. DEMIRI BRUNILDA
97. DERSNIKU LORENA
98. DERVISH ELONA
99. DERVISH SOKOL
100. DERVISHAJ ARLIND
101. DERVISHHASANI MEGI
102. DERVISHI DASARA
103. DERVISHI HYSEN
104. DERVISHI LINDA
105. DHIMO GLEDIS
106. DIKA ANILA
107. DILO ORJAND
108. DIMARELI TEUTA
109. DOÇI ERMIRA
110. DODAJ ELTON
111. DOKA ANDOENA
112. DOKA ENDRIT
113. DOKAJ ARMIR
114. DOMI DHURATA
115. DRAGOTI DEA
116. DUKA ALBAN
117. DUKA LORETA
118. DUMI MEGI
119. DUSHKU ANA
120. DYRMISHI BLERTA
121. ELEZI DENISA
122. ELHYKA EJONA
123. EREBARA ADRI
124. FEIMI GERTA
125. FERHATAJ ANISA
126. FISHTA MARSID
127. FRASHERI LEDIO
128. GABECI LAURA
129. GJATA RINELA
130. GJEÇI ALBANA
131. GJEÇI ALDA
132. GJESTILA DORANTINA
133. GJETA ERIND
134. GJINI JONIDA
135. GJOÇUKA BRILANDA
136. GJOKA ILIRJAN
137. GJONAJ REDIS
138. GJONDEDAJ SAIMIR
139. GJONI GRETA
140. GJORDENI RUDINA
141. GJOSHI ESMERALDA
142. GJUZI ERNEST
143. GOSNISHTI VJOSANA
144. GOXHOBELLI LEDIAN
145. GRRICA FARIE
146. GUGA JUL
147. GURABARDHI XHENSILA
148. GURINA KRESHNIK
149. HADRI (TEROLLI) JONIDA
150. HAKA ENTJOLA
151. HAKA LOSANA
152. HALILI VALBONA
153. HAMZAJ KLEVINA
154. HARIZAJ LUANA
155. HARUSHA ARDIT
156. HASA ERLIS
157. HATILLARI HENRI
158. HAXHILLARI AIDA
159. HIDRI AMARILDO
160. HIMA BORANA
161. HIMA ERJONA
162. HOTOVA ALDI
163. HOXHA ALDO
164. HOXHA ANA
165. HOXHA ANISA
166. HOXHA ARJOLA
167. HOXHA DANIEL
168. HOXHA FLAVJA
169. HOXHA MARGITA
170. HOXHA STELA
171. HOXHA VJOSANA
172. HOXHAJ ORSID
173. HOXHALLI ARMAND
174. HOXHOLLI GERTI
175. HUTKA RIDION
176. HYSA DORJAN
177. HYSENBELLI ALBANO
178. HYSENBELLI MIRENA
179. HYSENLLARI EGLI
180. IBERSHIMI ATILA
181. IBRANI SAIDA
182. ILIA NIKOLLA
183. ISAK ODETA
184. JAKUPI LORENA
185. JANÇE BLERINA
186. JANKO MIKEL
187. JONKALLI GERAND
188. JUSUFATI LORENA
189. KACANI ARTAN
190. KAÇKINI ARJETA
191. KACUQI ERIS
192. KADILLI NOEL
193. KADIU AURELA
194. KAJA ALBORA
195. KALEMAJ ARTUR
196. KALO ELVIRA
197. KALOÇI AIDA
198. KAMBO ERVIN
199. KAMBURI NIKOLLA
200. KASHARIQI IRIS
201. KAZAZI MARSIDA
202. KEÇI ARDIT
203. KERÇINI ALDA
204. KERRNI GENTIAN
205. KETA ELIDION
206. KIKA ALBI
207. KOÇO EDVIL
208. KOKOSHI MEGI
209. KOLA EVA
210. KOLA XHEJNI
211. KOLAJ KLAJDI
212. KOLECI GJERGJ
213. KOLIQI ARKIDA
214. KORKUTI ROEL
215. KORONI NERTILA
216. KOTA DORJAN
217. KOXHA VOJSAVA
218. KRISTI POLENA
219. KUKA IDLIR
220. KULLA KLODIANA
221. KULLAJ ERGYS
222. KULLOLLI GENTJANA
223. KUMBARA AIDA
224. KURAJ SABINA
225. KURTI ERVIN
226. KURTI INA
227. KUTROLLI EDISON
228. LALA DENISA
229. LALA TAULAND
230. LAMÇE MIRLINDA
231. LAMÇJA ADELA
232. LATIFI ELENA
233. LEKA KATJUSHA
234. LENA ERMIN
235. LENJA ALVINA
236. LICI AREDION
237. LIKAJ DOREL
238. LILA DENIS
239. LILA IRDA
240. LIMAJ REDI
241. LIME DENADA
242. LLESHI BESA
243. LLOSHI LORETA
244. LUKU ERALDO
245. LUMI ERION
246. LUSHI ARLIND
247. MALAJ ERION
248. MALE KRISTINA
249. MAMOÇI MARSIDA
250. MANÇE DONALD
251. MANE REDI
252. MARJANI DORIAN
253. MASTORI ARMANDA
254. MATAJ OLSI
255. MAZHI ETLEVA
256. MEÇO ERISTON
257. MEHMETI ANXHELA
258. MEHMETI JURGEN
259. MEMA MARSIDA
260. MENAJ TAULANT
261. MENGSHI RENATO
262. MERLIKA XHILDA
263. MESI ANISA
264. METAJ OLTI
265. METOLLI ENTELA
266. MIÇANI VITJOLA
267. MILE EJONA
268. MIMA EMI
269. MIMINI ERJONA
270. MINGA JOANA
271. MUÇA AMERALDO
272. MUÇA ARTA
273. MUÇA EDISNAJDA
274. MUÇA LEDJANA
275. MULLIRI MALVINA
276. MURATI DRITAN
277. MUSTAFA GERTI
278. MYTEBERI KLEDI
279. NAÇE ARJOLA
280. NAKO KLAJDI
281. NAKO ROVENA
282. NANI ELISABETA
283. NASUFI LAURETA
284. NAZLAZI ELDA
285. NDREJAJ ARDITA
286. NDRIO HEJDI
287. NDROQI ADA
288. NIÇO KRISTI
289. NIKA LORETA
290. NOSI ORGES
291. NUREDINI ADORA
292. OSHAFI BESMIRA
293. OSMANI ADELA
294. OSMANI ADLIR
295. OSMANI LENARD
296. PAJA SILVANA
297. PAJO VIOLA
298. PALUSHAJ ARJETA
299. PANTEQI IVANA
300. PASHAKO JONIADA
301. PERISTERE INA
302. PERKOLA ESMERALDA
303. PERLEPI BARIDA
304. PETI OLGERA
305. PETRI JOLA
306. PETRITI ARBER
307. PILKATI DOROTEA
308. PIPA DANIELA
309. PIQONI LORIN
310. PIRANJANI MARIN
311. PJETRI BRISILDA
312. PLAKU ENI
313. PLESHTI ALDO
314. PODGORICA REI
315. POGRAZHA ALBANA
316. PRENGA MARJETA
317. PRIFTI MARVINA
318. PRIFTULI RUDINA
319. PULA ELVIS
320. QAFA ALTIN
321. QELEMENI ARDIT
322. QESJA IVA
323. QITAN MARJANA
324. RABELI EDMOND
325. RAKAJ KLAUDIO
326. RAKIP DORINA
327. RAMA ELVIS
328. RAMO ASELDA
329. RAPTI JONIDA
330. RASPOPI JURGENS
331. REMBECI EDI
332. RODA IRDA
333. ROSHANJI ENISA
334. RUÇI LEDIO
335. RUSTANI MIGENA
336. SADUSHI ARKIDA
337. SALIU ALEN
338. SALLAKU ELIDONA
339. SANÇO ENEA
340. SANXHAKU LEDJA
341. SEFERI RIFAT
342. SEFGJINI JONIDA
343. SEITI ENRON
344. SEJATI ARBER
345. SEZAIRI ARMANDO
346. SHABA MALVINA
347. SHAHINAJ SILVANA
348. SHAHU ARJETA
349. SHAKAJ DENADA
350. SHANTO LORIN
351. SHEHU ADRIANA
352. SHEHU ERION
353. SHERIFI MORENA
354. SHIBA DOLOR
355. SHIJAKU IRLI
356. SHIKO FIORINA
357. SHIMA ROMINA
358. SHIROKAJ JONIDA
359. SHKRETA ROMINA
360. SHTIKA MARIO
361. SHTYLLA SAIMIR
362. SHYTI ANJEZA
363. SIJONI ERSHELA
364. SIMO MANFRED
365. SIMONI GIRNI
366. SINAIMERI GERTA
367. SKAPI ILIRJAN
368. SKENDERI JETON
369. SKRAME IRIS
370. SOTIRI ALEKSANDER
371. SPAHIU JURGEN
372. SPAHO ERMELINDA
373. STANAJ MANJOLA
374. STRINGA KITI
375. SUBASHI LORIN
376. SUKTHI ANDI
377. SULA MARSIDA
378. SULAJ ARDIT
379. SULCENI ERINDA
380. SULEJMANI LEDI
381. SULOVARI DONELA
382. TABAKU BESA
383. TAFÇIU ELVIN
384. TARE ILIADA
385. TENGU IVA
386. TEROVA DINORA
387. TERZIU MIGENA
388. TITKA BRISIDA
389. TOLA LIRIKA
390. TONI ALBULEN
391. TOPALLI MARGERITA
392. TOPUZI IRMA
393. TORRA ROXHENSA
394. TOSKU ARJEN
395. TOSUNI EMILJANO
396. TUSHA ERVIS
397. ULQINAKU AULONA
398. USTALLI NERTJANA
399. VELIU DHORA
400. VESHI ERZIM
401. VLASHI INA
402. VOGLI ARDJANA
403. VOGLI ERGYS
404. VOJKOLLARI NEVILA
405. VOKOPOLA KLITI
406. VOKOPOLA PLARENT
407. VRAPI EDI
408. VRAPI SHEFKI
409. XHAFERRAJ GENTA
410. XHENGO KLAJDI
411. XHIXHA MARSELA
412. XHOLLI ERMIRA
413. YMERI GREISA
414. YMERI KEJSIDA
415. ZALLA SARA
416. ZEKA ERVIN
417. ZENELAJ ARDIT
418. ZENELI KLARA
419. ZENUNI JONADA
420. ZGURI LULJANA
421. ZGURI VASIL
422. ZHIDRO ILI
423. ZIAJ FJORDALISA
424. ZOTO DENADA(Vota: 0)

Komentoni
Komenti:


Gallery

Pëllumb Gorica: Magjia e bukurive të nëntokës sulovare
Fotaq Andrea: Një vështrim, një lot, një trishtim – o Zot sa pikëllim!
Pëllumb Gorica: Grimca kënaqësie në Liqenin e Komanit
Shkolla Shqipe “Alba Life” festoi 7 Marsin në Bronx
Kozeta Zylo: Manhattani ndizet flakë për Çamërinë Martire nga Rrënjët Shqiptare dhe Diaspora