Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Gani Mehmetaj: Festen e Pavarësisë e pritem në Hora e Arbëreshëvet (Sicili)

| E marte, 20.02.2024, 08:37 PM |


Katër ditë të qëndrimit në Palermo dhe në Hora e Arbëreshëvet ishin katër ditë të paharruara. Shumë histori e trashëgimi në pak vend.  Është diçka që rrallë ndeshet diku në botë.

Ishim 50 vizitorë nga qytete të ndryshme të Dardanisë në organizim të kompanisë turistike “Aventuro” të Prishtinës.

Fotot janë marrë nga:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100094600952931