Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Qazim Namani: Serbët gjithmonë gënjejnë dhe falsifikojnë

| E hene, 14.08.2023, 07:44 PM |


Dr. Qazim Namani:

Serbët gjithmonë gënjejnë dhe falsifikojnë, ata nuk ngopen me gënjeshtra kundër shqiptarëve.

Sipër dokumentit, mund të shihni si manipulojnë, kinse shtëpia është blerë për emigrant nga Shqipëria, me të vetmin qëllim ndryshimin e strukturës së popullatës në Kosovë.

Faksimili i fletëpagesës ku vendoset që shtëpinë dhe pasurinë e fermerit Mitra Kadovic nga Istogu, të ja marrin për emigrantë.

Në këtë dokument askund nuk përmendet Shqipëria. Shqiprëria përmendet vetem sipër dokumentit, për ta manipuluar opinjonin, kur dihet se në vitin 1969, nuk kishte kurrëfar vale të ardhjes së emigrantve nga shtetet tjera në Kosovë.

Siç shihet në dokument shtëpia është paguar 133.000,00 dinarë. Dokument ka datën 31.12.1969.

Mitra Kadovic, me këtë mbiemër kishte qytetar ne Peje dhe Istog, që sot jetojnë ne Serbi. Mos të harrojmë se edhe ne e kishim nga ky rajon Xhemajl Kaden, luftëtarë në Spanjë, por kemi edhe plotë qytetar me këtë mbiemër që sot jetojnë në qytetet e Kosovës.