Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Arbana Xharra: Pushoi njëra nga zemrat, pa rrahjet e së cilës liria e Kosovës ende nuk do të kishte filluar

| E merkure, 23.03.2022, 09:42 PM |


Arbana Xharra:

Pushoi njëra nga zemrat, pa rrahjet e së cilës liria e Kosovës ende nuk do të kishte filluar. Madeleine Albright ishte dhe do të mbetet përjetësisht njëra nga miket më të mëdha që pati ndonjëherë populli i Kosovës. Ajo  në etapa tejet dramtike të ekzistencës tonë, atëherë kur ndaj nesh ushtrohej etno- e gjenocid - menaxhoi komplet diplomacinë botërore në atë mënyrë që Kosova patjetër të bëhej shtet i pavarur. Pusho në paqe – engjulli i Kosovës dhe shqiptarëve. Humbje që dhemb shumë.