Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Fritz Radovani: Kam me pasë nevojë për Zeqirin!

| E enjte, 11.11.2021, 12:00 PM |


Nga Fritz RADOVANI:

KAM  ME  PASË  NEVOJË  PER  ZEQIRIN !

Me 22 Dhjetor 2013…

I dashtun Zeqir!

Me daten 25 Dhjetor do të shperndaj këte Thirrje.

Po pate vrejtje i mirëpres!

Shumë shndet Fritzi.

Përgjegje:

Zeqir Lushaj <zeqirlushaj@msn.com>

Dec 22, 2013, 1:05 PM

cleardot

cleardot

cleardot

E mrekullueshme, zotni Fritz.
Të falenderoj per konsideraten (që don mendimin tim).
Shpërndaje në të gjitha gazetat e portalet on-line shqiptare.

Pa perjashtim.

Është ajo që Kombi ka nevojë ma shumë se kurrr sot.
Miku yt,
Z. L.

Nga Fritz RADOVANI:

AT  SHTJEFEN  GJEÇOVI O.F.M.

At SHTJEFEN GJEÇOvi

NË vitin 2014 ban 85 vjet qË e vranË TraDhËTarËT...

?Vllazen e Motra ShqiptarË !

?NË prag TË 85 vjetorit Të vrasjes së kËtij martiri i baj thirrje tË gjithË BashkatdhetarËve qË kanË humbË njerzit e tyne tË dashtun...

TË Falin gjaksorËt ...

?tË ulen pranË atyne oxhaqeve TË nderuem dhe rreth sofrave si vllazen...

?Ju lutem, Duejeni Flamurin e Gjergj Kastriotit!

?Nder Male janË Çerdhet e shqipeve !

Mos i ngujoni brè, burrat e atyne bjeshkëve...

?Shqipnia nuk mund tË rindertohet pa Faljen

dhe pajtimin tuej!

?Ja, çka tha At mati prennushi para pushkatimit:

“jam i pafajshem, po vdes nË krye tË detyrËs s’eme.

rrnoftË krishti mbret, rrnoftË papa, rrnofshin katolikËt, rrnoftË shqipnia !

ua baj hallallË gjyqit dhe ata qË do tË shtijnË mbi trupat tonË tË pafajshem.” (Arkivi MPM, Dosja 1302)

?KlerikË tË tË gjitha besimeve !

Drejtoni dhe ndihmoni edhe Ju, shoqatat e grupet

qË punojnË per faljen dhe pajtimin e gjaqeve !

?Ju lutem, nana e motra me futa të zeza...

?Hapni rinisë dyertë e ngujueme nder shula...

?fëmijët kanë nevojë me mësue dhe me luejtë !

?Banje këTe veper Atdhetare e fetare në vitin e

85 të vrasjes së MARTIRIT at shtjefen gjeçovi !

Me respekt e shpresë...

Melbourne, dhjetor 2013...