Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Nikolla Bujaj: Një libër nga fabulisti Duraj

| E shtune, 10.04.2021, 03:16 PM |


NJE LIBER NGA FABULISTI DURAJ

Shkruan Nikolla Bujaj

Bashkpunetori i revistes ZemraShqiptare, fabulisti Lefter Duraj ju vjen lexuesve me nje liber te ri qe titullohet  Djali dhe xixellonja, me 92 krijime ne kete gjini, pra fabula dhe vjersha per femije. Ne i urojme suksese Lefterit i cili premton se gjate ketij viti do na vije edhe me dy libra te tjera per te rritur.

Kopertina e librit te Lefterit

Pak rrjeshta rreth jetes se autorit...

Nje autografe e autorit Duraj per redaktorin e Pergjithshem te ZemraShqiptare, zotin Zeqir Lushaj, te cilin e ka patur shume vite koleg sidomos ne punen me rinine. Me pak fjale por me shume dashamiresi, sic shprehet Lefter: Zeqirit... qe me ka mesuar te shkruaj.

-Nga Tirana, pranvere 2021-