Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Fritz Radovani: ''Zotni, e ka me ju!''

| E shtune, 30.01.2021, 09:04 PM |


Nga Fritz RADOVANI:

VIRUSI  PYET  PO  KET  A  E  DINI  SE:

“ZOTNI, E  KA  ME  JU !”

Mbas protestës në Tiranë, zemrimi i gomarve ka shperthye gjithkah…

Me të drejtë ata nuk janë pajtue kurr me “shkeljet e Kushtetutës”…

“Po ia shitni ujin grekut..!”

Disa para Kryeministrisë...“E ku, do të pijmë ujë neve gomert’ e jugut ?!”

Ma vonë do të shitni ajrin… Yjet as nuk diskutohen...

“E ku, do marrim frimë neve gomert e Gjirokastrës ?!”

Ma vonë do na kafshoni barin…Livadhet e mjelluna me “lule”...

“E ku, do kullosim neve gomert demokratë ?!”

Ku i keni lexue ju “socialistët e rilindur”.., këto porosi të Ramiz Alisë ?!

Ai ka thënë: “Ne bar do hajmë dhe parimet nuk i shkelim!”… Por, jo, të na lini të ngordhim pa ujë, pa ajër e pa kullosë, thonë gomart e Tiranës…

“Këte nuk e bëri as Everi ynë… Ai i donte gomertë, na grumbulloj rreth vetës, na pieste e nuk bëri një ligj pa pjetur neve! Po ju, ç’bëni kështu?!..”

Janë ankue dhe ata të kuvendit që mbrojnë kopetë e partisë… Po, per cilën parti bahet fjalë asht vështirë me e percaktue… Se, me thanë shka asht e verteta: “Ata nuk kanë asgjë të ndame, janë si dy motra që i ka pasë bërë një nënë, ajo nëna parti… Mikesha e bylykbashit, mikut Erdoganit, ikën të varfërit… Ikën… Nuk ia arrijtën kësaj ditë të gjorët… Ca ikën nga veriu në Beograd e ca, n’ Athinë... E po ç’të bëjmë, rroftë Stambolli...”

“Ishin gomer të bukur!!... E, të mençur si ato... Shikoja pasonjësit !!”

Melbourne, 25 Janar 2021.