Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Gjon Keka: Marreveshja e 4 Shtatorit ne Washington eshte ne dobi te rajonit per te ecur perpara

| E diele, 06.09.2020, 12:01 PM |


Marreveshja e 4 shtatorit ne Washington nuk eshte aspak e demshme.

Kosova dhe rajoni tani me ane te ├želesit ekonomik te ShBA-se do te ecin para, sepse mjafte ka vendnumeruar ajo dhe rajoni ne pergjithesi.

Kosova e ka garanci ShBA-ne dhe kjo eshte e dobishme.

Kosova e mori dhuraten e njohjes nga Izraeli, nga ShBA sikur edhe gjithe njohjet tjera.

Kosova e forcoj miqesine dhe besimin me ShBA.

Ata qe e quajn marreveshjen te demshme e shikojn sipas syzeve partiake dhe i bashkohen individeve e grupeve ideologjiko-fetare qe jane kunder vlerave perendimore.

Sa marreveshje te demshme jane bere ne mes Kosoves e turqise armike dhe askush nuk e ngriti zerin sepse vellazeria me turq ia mbylli gojet "dumbabisteve" .

Une si qytetar mund vetem te them:

Faleminderit ShBA

Faleminderit Izrael.