Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Video e aksionit terrorist në Teatrin Kombëtar

| E premte, 22.05.2020, 03:11 PM |Ervin Goci: U bej thirrje te gjithe mediave, gazetareve, organizatave ne Shqiperi, rajon e me gjere, aktivisteve per te drejtat e njeriut kudo ku jane, ta shperndajne kete video, ku jo vetem ka arme automatike te perdorura ne nje aksion terrorist brenda Teatrit Kombetar, po dhe mbushet arma pergjate aksionit. Kjo eshte terror, aty ishte komplet erresire, nje levizje e gabuar mund te te kushtonte jeten, nje arme e mbushur ne ate situate, nje shkrepje qofte dhe nga pakujdesia ndan jeten me vdekjen brenda nje godine djep kulture. Ju lutem shperdajeni sa me shume nderkombetarisht, qe ta shohin se ne çfare regjimi terrori po jetohet ne Shqiperi.
https://www.facebook.com/ervingoci.82