Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Gjon Keka: Gjergj Kastrioti simbol laik, i nderit dhe europianitetit

| E enjte, 14.05.2020, 12:38 PM |


Gjergj Kastrioti është i vetmi që na tregoi në pasqyrën e tij të jetës e veprave se prej nga vinim si komb,kush jemi dhe kah është udha që duhet të ecim drejt qëllimit ,pra udhës që na shpie brenda familjes sonë europiane.

Ai është simbol laik, i nderit, unitetit dhe i europianitetit të kombit tonë arbëror.