Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Gjon Keka: Gjuha e shkruar dhe e folur arbërore në kohën e Pjetër Budit

| E marte, 14.04.2020, 01:59 PM |


Kështu shkruante në një nga veprat e tij në vitin 1621 në gjuhën arbërore i madhi Pjetër Budi i Gurit të Bardhë.

Gjon Keka