Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Blerim Latifi: UÇK-së iu bashkuan shumë luftëtarë të huaj

| E shtune, 14.12.2019, 10:19 AM |


Gjatë luftës UÇK-së iu bashkuan shumë luftëtarë të huaj. Ishin gjermanë, francezë, italianë e anglezë. Pesë prej tyre, i kam njohur personalisht. Disa u vranë, disa u plagosën. Italiani Françesko Bider dhe francezi Pallard Pierre sot prehen në varret e Koshares. Por, nuk kishte asnjë turk në UÇK. Kjo thotë shumë për të kaluarën. Natyrisht, edhe për të ardhmen.