Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Gjon Keka: Një nga stemat e rralla të Mbretërisë së Gjergj Kastriotit

| E merkure, 06.11.2019, 08:32 PM |


[Kjo stemë dhe referenca për të gjendet në një nga librat e mi për Gjergj Kastriotin.]