Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Gjon Keka: Emri i Binçës përmendet në vitin 1858

| E marte, 08.10.2019, 08:06 PM |


Një dokument me vlerë ku përmendet Binça dhe si duket emri i famullitarit të asaj ane Mark Sopi (Marco Soppi). Këtë dokument e kam gjetë në një vepër të vitit 1858.