Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Alma Lama: Shumë e nderuar që jam pjesë e Këshillit të Ambasadorëve Shqiptarë

| E diele, 29.09.2019, 10:16 AM |


Alma Lama:

Shume e nderuar qe tashme jam pjese e Keshillit te Ambasadoreve Shqiptare, ku bejne pjese personalitete te shquara te diplomacise.

Falenderoj themeluesit Arben Cejku dhe Genci Mucaj, qe me ftuan per te bere pjese, presidentin Besnik Mustafaj dhe te gjithe anetaret per kete nder.

Vecanerisht shpreh mirenjohjen time pasi une jam ambasadorja e pare nga Republika e Kosoves qe bej pjese ne kete Keshill.

Do te mundohem te jap kontributin tim ne kete Keshill, nepermjet angazhimit per çeshtjet qe e preukupojne kombin ne pergjithesi.

Une mendoj se nje diplomaci me interesa te perbashketa, ku jane te percaktuara qarte objektivat afatgjata dhe strategjia per t’i arritur ato, eshte ajo cfare i duhet kombit shqiptar.

https://albanianambassadors.al/members/