Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Zeqir Lushaj: Besoj se ini në një mendim me mua

| E merkure, 12.06.2019, 09:33 PM |


BESOJ SE INI NE NJE MENDIM ME MUA

Nga Zeqir Lushaj

Ky djalë eshte nga Gjermania dhe quhet Maxi Coptil. Dje bene nje vizite ne shtepine tonë bashke me te atin Mr Florin. Kanë blere nje vilë ketu ngjitur dhe tani jemi komshinj. I dhurova disa libra dhe me tha se "do të mesoj shqip". (Shengjin, Qershor 2019).

...!

Shenim per lexuesit:

...Kete foto te djaloshit nga Gjermania bashke me diçituren e vendosa sot ne WhatsApp ne Status, ne telefon.  E shikova dy-tre here dhe thash me vete: -Po kjo eshte me shume se nje artikull more...! Ndaj, pa shtuar asnje fjale me teper,  po e ndaj ekskluzivisht me ju lexues te dashur dhe miq të ZemraShqiptare.

Besoj se edhe ju ini ne nje mendim me mua.