Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Lidhja e Shkrimtarëve e Kosovës: Shkrimtari dhe mediet, 29.01.2019

| E hene, 28.01.2019, 08:54 PM |


Të martën, më 29.01.2019, në orën 12, në Institutin Albanologjik të Prishtinës organizohet debat për temën "Shkrimtari dhe mediet", ku do të paraqiten disa kumtesa dhe do të ketë mundësi të diskutojnë të gjithë ata që dëshirojnë.

Pjesëmarrja është e lirë.

Kryesia e LSHK-së

Prof. dr. Shyqri Galica, kryetar