Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Zeqir Lushaj: Azemi për ne, Lulzimi për Azemin

| E hene, 05.11.2018, 08:59 PM |


AZEMI PER NE, LULZIMI PER AZEMIN

-Çdo liber i Ri, sjell diçka te re dhe na rinon-

Nga Zeqir Lushaj

Ballina e librit qe doli keto dite nga shtypi


Edhe ky autograf eshte dashuri


Të 127 faqet e librit te Azemit, Lulzim Logu na i jep ne nje faqe te kencentruar bukur...


Shumë faleminderit per kete perkushtim te ndier poetik per Blinin e Grisë, babain tim dhe mua zotri Azem djali i Gashit te gurit.


Shpindina, ku jane dhe lista e veprave te zotit Baliaj.

Respekte,

-Nga Lezha e Kastriotit, 31 Tetor 2018-