Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Reshat Nurboja: A duartrokiten këto vendime?!

| E enjte, 22.03.2018, 07:49 PM |


Reshat Nurboja

PhD(c) në Shkenca Politike

A I DUARTROKITET KËTYRE VENDIMEVE?!

- Me 8-10 korrikë 1945, përfaqësuesit shqiptarë në "Kuvendin" e ashtuquajtur të Prizrenit

i duartrokasin bashkangjitjes së Kosovës, Serbisë...!

- Me 23 mars 1989, deputetët e Kuvendit të KSA Kosovës i miratuan ndërrimet kushtetuese, ku Kosova me "deshirë" e me votim ligjërisht u bë pjesë e Serbisë

- Me 21 mars të vitit 2018, Parlamenti i Kosovës i duartrokret humbjes, e cila vlerësohet

se është më shumë se 82 kilometra katror...!

Dhe, le të jetë edhe vetëm një kilometer tokë, pse t'i falet territor Malit të Zi...! Dhe çka është edhe më tragjike dhe poshtëruese, është injoranca, mjerimi i deklarimit se këtë kinse e kanë bërë në interes të Kosovës...!

Këtyre vendimeve bile së paku të mos u duartrokisnin...!?