Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Gjon Keka: Viti Mbarëkombëtar i Gjergj Kastriotit

| E diele, 07.01.2018, 10:13 AM |


Viti Mbarëkombëtar i Gjergj Kastriotit

Meqenëse ky vit është shpalluar vit Mbarëkombëtar i Gjergj Kastriotit ,këtu po prezantoj tri veprat e mia për këtë figurë qendrore të kombit tonë shqiptar europian.

për ata që duan t'i ken këto vepra mund t'i bleni në faqet:

http://bukinist.al/sq/2373_gjon-keka

dhe ...

http://arbnori.info/gjon-keka/

E-Mail: info@arbnori.info

Gjon KEKA