Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Imeraj: 72 vjetori i rënies së 3 heronjëve në Uçë

| E shtune, 11.02.2017, 09:54 AM |


Shënohet 72 –vjetori i rënies së tre heronjëve të kombit për Shqipërinë etnike ,ranë për mos të vdekur ,në bjeshkët e fshatit Uçë të Istogut

Bajram Gashi

Ramë Alia dhe

Salih Ramë Alia

Nga Nuradin Imeraj

Në shenjë përkujtimi z.Lulëzim Blakaj nënkryetar i komunës së Istogut , i përshëndeti të pranishmit dhe evokoj kujtime për burrat e kombit që ranë në mbrojtje të atdheut.

Përkujtimi u organizu nga vet familjarët e dëshmorëve dhe kusherinjve të afërt.

Iniciativën për ti përkujtuar dëshmorët me rastin e 72 vjetorit e përkrahën institucionet komunale të Istogut , pjesmarrësit dhe aktivistët për qështjen tonë kombëtare të cilët me pak fjalë evokuese nderuan dëshmorët si z.Nexhmedin Hoxhaj

Sefer Muzliaj,Naim Sadriu Naim (nga Shoqata e historianëve të Istogut) Adem Geci e shumë të tjerë.

Pas pëfundimit të përkujtimit familjarët e dëshmorëve nipat e Ramë Alisë na ftuan për një kafe falenderuese.

Lavdi DËSHMORËVE TË KOMBIT.

8 shkurt 2017