Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Gazetari Albert Zholi vlerësohet nga Cinemania Film

| E shtune, 31.12.2016, 11:49 AM |


Një Vlerësim - Urim nga Shtëpia Filmike “"Cinemania film" për intervistat e mia, monografitë për artistët dhe lidhjet e vazhdueshme me aktorët, regjisorët dhe skenaristët e filmit shqiptar. Faleminderit Skënder Jaçe. Nder të jesh me ide-mendim, pranë aktores së madhe të Hollywood-it, Meryl Streep! Nder te respektosh aktorët, regjisorët dhe skenaristët e filmit shqiptar! Respekte ! Aktorët, regjisorët dhe skenaristët e filmit shqiptar të viteve 1958-1990, janë të paarritshëm. Ju meritoni shumë...! GEZUAR !

ALBERT ZHOLI