Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Zeqir Lushaj: Fotoreportazh në 5 foto e 5 fjalë

| E merkure, 23.11.2016, 09:46 PM |


Fotoreportazh në 5 foto e 5 fjalë

Ekskluzive per ZemraShqiptare, nga Lezha e Gjergj Kastriotit dhe e Gjergj Fishtes, Nentor 2016.

Nga Zeqir Lushaj

Do te thone lexuesit "po si qenka ky fotoreportazh vetem me 5 fjalë"?.

Që te shkruaj më shume, duhet te di me shume. E qe te di me shume duhet te isha aty, ne at' veprimtari te Tetorit Lezhe. Por, ashtu erdhen punet dhe nuk isha prezent. Të nesermen, me miqte e mi kosovare e tropojane, lezhjane e prishtinas mesova me shume. Dhe per ju miq lexues ne ZSh, po e shprehi ne 5 foto e 5 fjale i bindur se nuk duhet më shume.

1. Poeti Tahir Bezhani.

2. Çmimi i akorduar nga takimi .

3. Poezia perkatese kushtuar zotit Rreshpja, e botuar ne librin e autorit Bezhani "Monologu  i ashtit" fq 90.

4. Mes miqesh: Kurti, Berisha, Lushaj,Neçaj Bezhani dhe Logu.

 

5. Shengjini turistik pret e percjell miq te nderuar.

 

-Nga Shengjini, ne kete prag festash nentoriane shqiptare-