Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Gjon Keka: Simbolet dhe stema e Alladro Kastriotit

| E hene, 18.01.2016, 07:55 PM |


Princi Alladro Kastrioti, nje diplomat i njohur spanjoll i cili pohoj se eshte nga fisi i familjes se Gjergj Kastriotit.

Ketu shihen simbolet apo stema e tij qe eshte interesante.

Kete e gjeta brenda ne librin e autorit Jacques Hardion,"Nouvelle histoire poetique et deux trait├ęs abreges[...] te vitit 1751.