Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Ahmeti: Mëvetësi e studimit dhe e krijimit të letërsisë

| E diele, 17.01.2016, 12:47 PM |


Libri ''Mëvetësi e studimit dhe e krijimit të letërsisë'', SHB "Faik Konica" Prishtinë,  botuar kohë më parë, është një studim monografik ku janë marrë në shqyrtim dhe analizë  disa nga veprat më të mira studimore dhe letrare të shkrimtarit dhe studiuesit të mirënjohur Anton Nikë Berisha, aktualisht profesor i letërsisë, mbi 20 vite, në Universitetin e Kozencës...