Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Gjon Keka: Gravurë, rikthimi i Kastriotit në Krujë

| E premte, 18.12.2015, 07:50 PM |


Gjon Keka: Gravure, rikthimi i Gjergj Kastriotit ne Kruje

Gravure e rralle e rikthimit te Gjergj Kastriotit ne Kruje ne vitin 1443 dhe clirimi i Arberise nga pushtuesi barbar osman. Kete gravure e kam gjete ne kronikat e vitit 1561.