Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Akademi solemne në Shtutgart

| E marte, 13.10.2015, 10:39 AM |


Akademi solemne në përkujtim të:

* 105 vjetori i lindjes së të Lumes Nënës Tereze

* 50 vjetori i formimit të Misionit të Bamirësisë

* 25 vjetori i formimit të Shoqatës Bamirëse " Nëna Tereze" në Prishtinë dhe

* 25 vjetori i Pajtimit të Gjaqëve

-Fillimisht, në ora 12:00, këtij solemniteti i paraprinë Mesha Shënjte të cilën e drejtojnë Don Lush Gjergji dhe P.Marjan Lorenci.

-Pas Meshës Shënjte do kemi një pauzë rreth ~ 15 min.

-Nga ora 13:30 fillon Akademia dhe promovimi i veprave të don Lush Gjergjit në lokalitetin e Kishës.

-Akademisë dhe këtij solemniteti i përkushtohet Don Lush Gjergji!

-Një fjalë rasti nga z.Albert Bisaku përfaqësues i medias për diasporë.

-Në ëmër të Shoqatave shqiptare do të përshëndet z. Trahir Shabani

-Në ëmër të besimtarëve të famullisë "E Lumja Nëna Tereze" në Stuttgart do të  përshëndet z.Lekë Preçi.

-Poezi kushtuar Nënës Tereze

-Nga ora 15:00 organizohet një Cocktail rasti.

-Akademia solemne do të mbahet më dt.18.10.2015 nga ora 12:00

Vendi: Famullia Shqiptare “ E Lumtura  Nëna Tereze”

  Stafflenbergstr. 52 , 70184  Stuttgart

Këshilli organizativ- P.Marjan Lorenci

Shoqata "Yjet e Kosovës" z.Trahir Shabani dhe Këshilli i Famullisë