Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Kristaq Turtulli: "Zhgenjimi"

| E hene, 23.02.2015, 07:53 PM |


Porsa doli nga shtypi libri me ri me novela i shkrimtarit Kristaq Turtulli:" ZHGENJIMI"

Ne vijim te krijimtarise dhe botimeve te sukseseshme, ju lajmerojme se porsa doli nga shtypi libri me i ri me novela i shkrimtarit KRISTAQ TURTULLI me banim ne Kanada:

" ZHGENJIMI".

Libri permban pese novela dhe trajton tema te rendesishme te jetes shqiptare ne memedhe si dhe ne mergim.

Dashamiresit dhe te interesuarit e krijimtarise se shkrimtarit mund ta gjejne librin ne AMAZON.