Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Gjon Keka: 547 vjetori i vdekjes se heorit

| E premte, 16.01.2015, 09:28 PM |


Gjon Keka: 547 vjetori i vdekjes se heorit dhe vizionarit Gjergj Kastrioti Skenderbeu

Neser eshte 547 vjetori i vdekjes se strategut, vizionarit dhe mbrojtesit te civilizimit te perbashket te familjes europiane Gjergj Kastriotit Skenderbeut.

Me vdekjen e Gjergj Kastriotit Skenderbeut, kater gjera u debuan nga Shqiperia, besnikeria, shpirti i kultures europiane te ketij vendi te lashte, shkollimi dhe e verteta.