Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Kostandin Xhuvani nga kronika e zezë, në politikë

| E enjte, 13.11.2014, 07:54 PM |


Detajet na i sjell “Politika në ABC NEWS”

Një ngjarje e kronikës së zezë tronditi fort politikën javën që po lëmë pas. Protagonist ishte djali i deputetes socialiste Luiza Xhuvani, një emër i njohur për policinë. Vullneti i kryeministrit Rama për barazi para ligjit,u vu në pikëpyetje. Detajet na i sjell Mimoza Koçiu dhe “Politika ne ABC NEWS”.