Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Gjon Keka: Ligjet e kombit

| E merkure, 09.07.2014, 07:21 PM |


Ligji i pare i nje kombi eshte veteruajtja,

Ligji i dyte eshte ruajtja e Gjuhes,

Ligji i trete ruajtja e Karakterit dhe identitetit,

Ligji i katert ruajtja e kultures burimore,

Ligji i peste ruajtja e Lirise,

Ligji i gjashte ruajtja e trashegimise,

Ligji i shtate ruajtja e personaliteteve kombetare te tij dhe

Ligji i tete ruajtja e dashurise se kombit si themel per brezat.