Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Ftesë për promovimin e librit të Shefqet Dibranit

| E shtune, 03.05.2014, 06:01 PM |


ST. GALLEN - ZVICËR

Ftesë

Nëndega e LDK-së në St. Gallen bënë promovimin e monografisë “SFIDË PËR DEMOKRACINË I – II”, (Hajdar Sadrija, kryetar i Degës së LDK-së në Zvicër 1993 – 1997), me autor Shefqet Dibrani.

Përurimi do të mbahet ditën e diel më 11 maj 2014 në St. Gallen.

Të ftuar janë krijues dhe veprimtar nga regjioni dhe më gjerë.

Ftoheni të merrni pjesë!...

Data: 11 maj 2014.

Ora: 13:30

Adresa: St. Katharinen, Katharinengasse 11, 9004 St.Gallen