Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Zeqir Lushaj: Neri + Lida = T

| E marte, 04.02.2014, 08:03 PM |


Një kartolinë në prag të 14 Shkurtit

NERI + LIDA = …T

Nga:  Zeqir Lushaj

…Buçpapaj(t)

 

Mali Buçpapaj(t)

Krenar

Në vargmalet e Tropojës

Rri.

 

”T”-yhin e shumësit

E japin

(…si kërkush tjetër)

Këta të Dy.

 

…!

Neri dhe Lida =…T

 

Sa rrallë e rrallë

Shumësi

Është (baraz) = Një!

./.

-NJ, USA, 4 Shkurt 2014-