Zemra Shqiptare

  http://www.zemrashqiptare.net/


Mbrëmje madhështore me Rastin e 101 Vjetorit

| E hene, 25.11.2013, 07:02 PM |


Informojmë te gjithë bashkatdhetarët se:

Shoqata Kulturore Shqiptare " SHQIPONJA-Li e.V. " Lindua Bodensee Organizon Mbrëmje Madhështore me Rastin  101 Vjetorit te ditës se Flamurit me Datën 30.11.2013 ne ora 19:00.Ju argëtojnë  Live 100 %  Flora Gashi , Sokol Bisaku dhe Ibrahim Hajzeraj.Adresa: Seehalde.2   D-88149 Nonnenhorn. Hyrja 10 Euro  Fëmijët deri ne 13 Vjeç  Falas.

Info: 0173 583 1303  www.kosova-li.de.

Me respekt

Shoqata Kulturore Shqiptare

" SHQIPONJA-Li  e.V. "

Hintere Insel.5

88131 Lindau Bodensee