Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Ftesë nga të Përndjekurit Politikë

| E hene, 17.06.2013, 11:37 AM |


FTESË

  kuadrin e fushatës së zgjedhjeve parlamentare shoqatat e të përndjekurve  politikë të Shqipërisë organizojnë ditën e martë date 18 qershor  2013,  ora  12.oo, në sallën e Teatrit të Operas dhe Baletit, takimin  e    përndjekurve  politikë  me  temë:

Përpara drejt fitores

    takim   marrin   pjesë  kandidate   dhe  përfaqësues    partive  politike     spektrit   të djathtë të drejtuar nga Partia Demokratike

Ftoheni të merrni pjesë.