Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Nue Oroshi u zgjodh Deputet i Asamblesë se Kielit

| E hene, 27.05.2013, 08:36 PM |


Kancelari i Shqipërisë Etnike në Gjermani z. Nue Oroshi u zgjodh Deputet i Asamblesë  se Kielit të Gjermanisë

Nga: Lekë Mrijaj - Klinë

I nderuari Kancelar i Shqiptarve të Shqiperise Etnike ne Republikën e Gjermanisë njiherit Deputet ( CDU-së ) dhe i zgjedhuri i Votës se Lirë –Demokratike në Asamblenë  Komunale të Qytetit te Kielit-Gjermanisë mik i rrespektuar mik,,atdhetar,patriot…i Shqiperisë Etnike dhe i Europes se civilizuar-moderuar z.Nue Oroshi kam kënaqësinë dhe nderin e veçantë që në ëmrin tim personal –familjës MRIJAJ nga Lugu i Drinit –Dukagjinit të Dardanisë së Shqipërisë Etnike dhe Mergates  të ju uroj fitoren tuaj ne zgjedhjet e 26.05.2013 ,për Deputet te Asamblesë se Kielit pranoni urimet më të sinqerta-perzemrta juve me rastin e zgjedhjes suaj Deputet-Asambleist I Kielit ne Republiken e Gjermansië.Gëzuar…

Ne Shqiptaret  jemi të lumtur dhe mburremi me plotë krenari me zgjedhjen tuaj per Deputet te Kielit vertetë kjo veçse u deshmua gjate fushates elektorale organizuar ne menyrë te qetë properendimore  tamam si i ka hije nje popullit te moderuar zonën e Kielit treguam vendosmeri dhe pjekuri kombetare patriotike,atdhetare dhe euroatlantike zgjodhem figuren me eminte te ndritur me plotë vlera te shkelqyera akademike,profesionale,atdhetare  i cili per asnjeherë nuk u ndal se vepruari per Trojet Tona Etnike dhe te drejten tone të Shënjt kam besim dhe shpresoj ne ju z.Oroshi ju perveq nje asambleisti ne Kasel ju do jeni edhe nje Kancelar i mrekullueshem i Dardanisë dhe Shqipërisë Etnike ne Republiken e Gjermanisë.

Këtë informatë per fitoren tuaj e kam pritur me plotë kenaqesi-krenari shpresoj ne qellimet tuaja fisnike,kombetare,euroatlantike dhe ndershem do ia delni te na perfaqesoni ne Asamblene e Kielit ne perkrahje te aspiratave tona te perbashketa Kombetare atdhetar,integruese- euroatlantike.

I dashtuni Kancelar i Shqiptarve ne Republiken e Gjermanisë njiherit Deputet z.Nue Oroshi , Kosova është e lire pra pothuajse e pavarur edhe perkunder disa veshtirësive sfidave te llojllojshme te cilat po i kanoset nga armiku i brendshem dhe i jashtem kam parasysh se ju do prezentoni ne perpikmeri pike per pike gjëndjen aktuale jo vetëm te mergates Shqiptare në Kieli te Gjermanisë por te mbarë Shqiptarve të Shqipërisë Etnike.Edhe një here që nga ky moment uroj fitoren tuaj ne presin një bashkëpunim – përkrahje edhe me te fuqishme nga ju me qellim të avancimit të vlerave tona kombëtare dhe synimeve shekullore të Shqiptarëve – për një të ardhme më të ndritur dhe me perspektivë euroatlantike.

Zoti Ju Bekoftë   - Ju Priftë e Mbara