Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Kozeta Zylo: Kronike dhe interviste

| E enjte, 15.11.2012, 07:01 PM |


Kronike e Alba Life TV per mbremjen e 100 Vjetorit te Pavaresise organizuar nga Albanian Culture TV.

TV Kultura Shqiptare me drejtor z.Adem Belliu festoi 15 vjetorin e themelimit te saj dhe 100 Vjetorin e Pavaresise ne Bronx, Nju Jork. TV Alba Life do te transmetoje nje kronike me te zgjeruar ne kanalin 35 Nju Jork, rreth aktivitetit qe u zhvillua nga TV Kultura Shqiptare.

Te interesuarit mund te shtypin ne linkun me poshte:

http://www.youtube.com/watch?v=s9TNTjg6FFI

Ju urojme shikim te kendshem,

Kozeta Zylo