Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Hoxha: Martohuni me vajzën e xhaxhait, hallës, tezes

| E shtune, 03.11.2012, 03:48 PM |


- A lejohet martesa me vajzen e axhes, halles dhe tezes?

Hoxha Zekerija Qazimi: Kjo martesë është e lejuar në kuran. Ata që nuk e zbatojnë këtë janë kafirë (të pafé).