Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Kadri Mani: Besim Beqja është Tradhtar Teneqja

| E enjte, 06.09.2012, 09:22 PM |


Ministër Besim Beqja nga sot (6.9.2012) e ka ndërruar emrin në- Tradhtar Teneqja!

/Ndërsa fshati i varfër digjet, kryekurvat nisin e krihen!/

Nga Kadri Mani kadrimanii@hotmail.com

Në lajmet e mbrëmjes të orës 19 e 30, Besim qyqi përkrah qeverinë antikombëtare, në të cilën jetojnë keq: pensionistët, infalidët e luftës!!

Me përkrahjen e privatizimit, Besim qyqi na tregoi hapur se është pjesëtar i krimit të organizuar ekonomik e politik, tregtisë me narkotikë e me qenie të gjalla njerëzore!

Njësoj Ismet Beqiri këto ditë po i jepte intervistë tradhtarit Baton Haxhiut, ku bluajti e çka nuk bluajti:

-Prtishtina është bërë punishte!

Jo or të marrë, partiakë antikobmëtarë: thonë se “Mercedesi” gjerman është shitur për 5 euro, por me kontratë kushtëzuse që privatisti ta rrisë Mercedesin dhe vijimisht të pranojë pounëtorë të rinj...

Ju elementë korruptivë e keni dijtë këtë, por ajo mënyrë nuk ju ka pëlqyer, e mënyra juaj fëtyrat jua ka nxirë!

Fëtyrëzinjë! Sheshin e Kryeqytetit e keni para hundëve, por meqë jeni  qorra e horra, nuk ju intereson privatizimi i Hotelit UNION nga Serbia!?! Ajo ndërtesë ka qenë kasaphane për shqiptarët: përpara është bërë muzikë, prapa janë shfarosur të burgosurit shqiptarë, dhe nga muzika, nuk është dëgjuar piskama e lemeritë nga torurat çnjerëzore çetnike!

Hoteli UNION nuk është në mbrojteje të shtetit, dhe sërish mund të ritenderohet e të merret për Sheshin që po e shëmton, ju raftë shëmtyra!

Fshatin Mkoc po e kërcënojnë ujërat e zeza... ata që i shpëtuan masakres serbe, do të zhduken nga kolera!

Duke folur për këtë temë, një drejtor na tha:

-A keni biseduar me Kryetarin e Komunës?- Ai është kompetent...

-E pamë me habi, por nuk u shprehëm... do t’i thoshim se s’ka efekt më asnjë bisedë me të papërgjegjshmit: patëm marrë pjesë në fushatën e LDK-së në teatrin “Dodona”, në

Rr. “Xhavit Mitrovica” p.n. 10000 Prishtinë: nuk pati ardhur Isa Mustafa, por vetëm aktivistët e tij, ata na prezentuan e ne i lavduam, ju duartrokitëm ne atyre dhe ata neve... por kur dolëm jashtë, Ajshja (Rexhbogaj) ju tha komunarëve:

-Ne po ju përkrahim, ngase s’po kemi kë tjetër?- por as ju s’keni bërë gjë! Ja kjo rrugë për turp; ja kjo shtyllë elektrike e stërngarkuar dhe e shtrëmbëruar, në çdo moment do t’i dalë flaka e të bëhet shkrumb e gjithë lagjja: kush do të përgjigjet?- ne i dimë mudësitë dhe neglizhencën...

Afër Sllovenija Sportit është një rrugë me merin Tringë Smajli- xhungël në qendër të Kryeqytetit! Nënat e mjera me karroce me foshnja duke kaluar kësaj rruge, fëmijëve të vet jua qesin qafën, kurrizin... nga tronditjet e zhavorrit!!

Në ndërkohë po përgatiten aleancat: Thaçi Kryetar, Ramushi Kryeministës! Begjet Pacolli Kryetar, Isa Mustafa Kryeminisër! Veton Surroi Kryetar, Xhafer Shatri Kryemninistër!... dhe me këto “ndryshime”- nuk do të ndryshonte asgjë! Zbret Kurta, hip Murta!

23 invalidë të luftës kanë bërë vetëvrasje... më e dhimbshja ishte kur njëry syresh e vret pjesëtarët e familjes së vet dhe edhe veten!! Ngase s’kishte as bukë as ilaçe!!

Xhavit Haliti nuk po mund të mbrohet nga pyetjet e shumta të zotit Murat Jashari nga Orizare e Maqedonisë!

Tri UÇK, ajo e vërteta e Adem Jasharit, UDB-a në mes, via Zhuganov!