Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


50 nuancat e veshjes së Angela Merkel

| E shtune, 21.07.2012, 09:11 AM |


50 nuancat e veshjes së Angela Merkel. Një Pantone ngjyrash për garderobën e gruas më të pushtetshme në Evropë

Ajo është gruaja më e pushtetshme në Evropë dhe ndoshta politikanja më e fuqishme në botë. Si udhëheqëse e Gjermanisë, vendit më të pasur, më i populluar dhe më produktiv i kontinentit, ajo ka luajtur një rol të rëndësishëm në negociatat për të ardhmen e ekonomisë dhe politikës së Evropës. Ky set fotografik është mblehur dhe krijuar në formën e një pantone ngjyrash nga grafisti hungarez Eekelen van Noortje.

 

 

Albert Vataj