Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Kadri Mani: Ban Ki-Moon nuk është i mirëseardhur në Kosovë

| E enjte, 19.07.2012, 09:10 PM |


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Ban Ki-Moon- nuk e njeh as Kosovën dhe as Serbinë!!

DHE SI I TILLË, NUK ËSHTË I MIRËSEARDHUR NË KOSOVË, NE PO E PARALAJMËROJMË!

Nga Kadri Mani

Zotni Ban Ki-Moon, konstatimi juj arbitrar se kinse pas luftës (1999) qenkan vrarë 1000 serbë, me aludimin se kinse nga shqiptarët, dhe për këtë shkak qenkan fort të domosdoshme ato 6 mikat tuaja të famshme, që e dëmtojnë integritetin e Ksovës, janë të njëanëshme dhe të pavërteta. Ju keni dështuar si në familje poashtu edhe në këshilltarët: duhej ta kishin një pjesëtar të familjes ose një këshilltar historian, që  të konsultoheshit para çdo deklaarate kuturu!

Nëse na qenkan vra 1000 serbë, poasshtu janë vra e janë zhdukur gati 2000 shqiptarë pas pavarësisë (1999), për të cilët zotnia juaj nuk brengoset as sa për 2000 zogj pulash!

Dhe për këtë ne nuk po e padisim as po aludojmë në askë, ne po aludojmë e fajësojmë Interpollin, që e di dhe hesht!?!

Kurse kalimi juaj përpara këtyre viktimave në liri, jua merr të drejtën që ta shkelni trollin e Kosovës. E nëse me kokëfortësi do të vini, urojmë që të kaloni vetëm me granatime domatesh dhe vezësh muçka!!

Ju si proserb, e dimë që nuk i besoni Akademik Mark Krasniqit, andaj si proserb, duhet t’i besoni historianit serb Pera Slepqeviçit: futuni  te Google me këtë emër e mbiemër dhe do të shihni se keni jetuar në padituri: kishat e manastiret në kohën e pretendimeve serbe se kinse na qenkan të tyre, në ato kohë serbët nuk e kanë pas të zhvilluar ar arkitekturën dhe as pikturën!!

Andaj 6 pikat tuaja futni në xhepat tuaj!

kadrimanii@hotmail.com