Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Violeta Gashi: Edhe shesheri ka sy

| E enjte, 26.04.2012, 05:00 PM |


Violeta Gashi

EDHE SHESHIRI KA SY

Jashtë Misir , mbrenda Rezil
dhe shumë gjepin kanë për ta Ngrirë
e Kënaqësi syri n’këto restorante por gjepi
edhe pse Ngrihet prapë disa anë Arrogante !

Sheshiri lakmoi , ngjyrat ma herët s’i Përjetoi
dhe Xixëllonja s’ia Çarti por n’Shpirt Vajë i Shkoi
e Sheshiri si tjerët edhe baba i Dëshmorit
por Xixëllonja mbeti n’qeshje t’zorit !

Sheshiri , n’Kënaqësi Shkoi
dhe Xixëllonja aty edhe kolegun takoi
e tek restoranti nga karriga si vetëtim  Shikoi
që kreut t’shërbyesit edhe shkëndijat n’Dritë ia Tregoi .

Dëshira , nuk Prishët
dhe kafe këtu m’pihet por Sheshirit s’ia Çarta
e kolegut syri nga dielli do t’i Shkoi
që Xixëllonja dy gishtat lart tek dera Fluturoi !

Kreu , urdhëroni të hollat dhe thumbat i Meritoj
e Xixëllonja edhe aq i keni vetëm Lulëzoni
që mjaft kanë Qarë nga shkjau shërbyesit
por ia edhe Sheshiri dy gishtat ua Tregoi…!

Shifra:
Plaku i kullës ?!

Prishtinë , më 25 . X .  2010