Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Gjon Neçaj: Ika...

| E shtune, 31.12.2011, 01:58 PM |


Gjon Neçaj

 

IKA…

 

Une ika,

Kujtimet i lashe varur ne kete dite te fundit;

Magjia e jetes ngerlleshet mrrolshem gjate dites se sotme.

Une, viti 2011 ju dhashe jete, dashuri, mistere te perbotshme...

Ndaj lamtumire njerez!

 Bota eshte po ajo, jeta gjithashtu;

Ndaj ne 2012 silluni me te dashur, me njerezore.

Ketu,

Ne cepin e botes te quajtur Shqiperi

Jetojne njerez dhe mistere,

 E mbase kund tjeter nuk ben vaki...

Ja, ika,

Ua lashe nje porosi....

 

Bajram Curr, 31 dhjetor 2011