Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Ne 99-vjetorin e Pavaresise u dha koncert madheshtor nga bilbilat e kenges Ylli Baka dhe Poni

| E hene, 28.11.2011, 08:54 PM |


 

 

TV Alba Life ne New York do te transmetoje se shpejti ne kanalin 35, koncertin madheshtor dhene nga bilbilat e kenges Ylli Baka dhe Poni me rastin e 99 vjetorit te Pavaresise, organizuar nga Dukagjini production.

 

Te interesuarit mund ta ndjekin ne kete lidhje me poshte:

http://www.youtube.com/watch?v=u1u_f_XVtek

 

Ju faleminderit per vemendjen,

 

Qemal Zylo Ph.D.candidate

Alba Life Inc./ President

website: www.albalife.org

E-mail: qzylo@albalife.org

 

Phone:             (917) 209 8150