Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Rifillojne Shkollat Shqipe ne Staten Island dhe Brooklyn. Kronike nga TV Alba Life, New York

| E diele, 16.10.2011, 05:56 PM |


Kronike nga TV Alba Life rreth rifillimit te Shkollave Shqipe ne Staten Island dhe Brooklyn, dy qytete te bukura te New Yorkut.

 

Te interesuarit mund te shtypin ne kete lidhje ne youtube:

 

http://www.youtube.com/watch?v=TTP1GmAdKtI

 

Ju faleminderit per vemendjen,

 

Kozeta Zylo, New York